The Definitive Guide to نیلینگ
ایجاد پایداری مناسب در هنگام تخریب، گودبرداری و اجرای سازه نگهبان یکی از مراحل مهم ساخت و سازهای شهری است. لذا باتوجه به اهمیت ... دیدگاه خود را بنویسیددر این حالت گسیختگی ممکن است ناشی از خمش و شکستگی شاتکریت روی دیوار گود باشد.
از مهمترین مزایای این روش می توان با حذف و یا به حداقل رساندن سطوح قالب بندی و حذف یا کاهش مهار های موقت اشاره نمود.
کاربرد گسترده این تکنیک در زمینههای متنوع، نشانگر اهمیت و تأثیربخشی آن در حفظ پایداری و امنیت سازهها در شرایط مختلف عملیاتی است.
با وجود شباهتهای قابلتوجه در اجزای این دو روش، تفاوتهای معناداری نیز در آنها وجود دارد که باید مدنظر گرفته شود.
این میلگردها وظیفه اصلی را در نگهداری خاک و جلوگیری از ریزش آنها برعهده خواهند داشت.
در سال های بعد نیز به مرور این تکنیک در سطح جهان گسترش یافت. در ایران نیز استفاده از روش نیلینگ در سال های اخیر توسعه چشمگیری یافته و یکی از کاربردی ترین روش ها به نیلینگ چیست ویژه در ساخت و ساز های شهری می باشد.
میخها بتوانند در تراز بالاتر از سطح ایستایی قرار بگیرند.
در نهایت پس از این مرحله عملیات کشش المان تسلیح (اعمال نیروی پس تنیدگی) صورت می پذیرد.
نکته حائز اهمیت در این روش این است که نیروی کششی در میخها زمانی فعال میشود که مقداری جابجایی در سیستم رخ دهد. این موضوع ممکن است در ساختمانهای مجاور با کاربری حساس مشکل ایجاد کند.
بخش اصلی سیستم نیلینگ، میلگردهای فولادی هستند. این میلگردها را که میخ یا نیل نامیده میشوند در چاهکها قرار داده و به صورت درجا دوغاب ریزی میکنند.
همچنین، در متد میخ کوبی، قسمت کمتری از خاک به حالت مسطح در میآید که باعث کاهش تخریب محیط و حفظ زمین میشود.
پس از استقرار دستگاه مخصوص در موقعیت مناسب، چاهکهای افقی یا مایل در دیوارههایی با فواصل مشخص حفاری میشوند. قطر این چاهکها تقریباً در حدود ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر و عمق آنها حدوداً ۵ تا ۱۰ متر است.
در تصویر زیر گام های گودبرداری به روش نیلینگ نشان داده شده است: